Το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου Biocircular, το οποίο συνδυάζει την κυκλική οικονομία με την υψηλή τεχνολογία» στο πλαίσιο του έργου Biocircular με κωδικό Τ1ΕΔΚ-03987.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στις 19 Ιουλίου 2022, στο ξενοδοχείο Elite City Resort (Δ/νση: Ναβαρίνου 237) στην Καλαμάτα και ώρα 6 μ.μ.

Ο σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση για τα αποτελέσματα του έργου και απευθύνεται σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη που συμμετέχουν στην Αγροδιατροφική Εφοδιαστική Αλυσίδα και θέλουν να εφαρμόσουν σύγχρονες πρακτικές παραγωγής των τροφίμων σε εναρμόνιση των βασικών Ευρωπαϊκών πολιτικών (green transformation, digital transformation of the Agrifood sector).

Το έργο BIOCIRCULAR με κωδικό Τ1ΕΔΚ-03987 αποτελεί μία καινοτόμα δράση που ως στόχο έχει την αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας και των δυνατοτήτων των Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) για τη διασύνδεση όλων των επιμέρους διαδικασιών στην παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων αλλά και άλλων γεωργικών εκμεταλλεύσεων, στη βάση της έννοιας της «κυκλικής γεωργίας». Το έργο υλοποιείται σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Engineers for Business, Ergo-Planning ΕΠΕ και Ινστιτούτο Βιο-Οικονομίας & Αγρο-Τεχνολογίας (IBO/EKETA), με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω χρηματοδότησης ΕΣΠΑ.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση